Göra ett eget soffbord! DIY

Jag lovade er att visa nya soffbordet jag gjort själv lite närmare och här är det..
Ett glasbord med ett utbytbart underrede.. ett bord som enkelt går att förändra. Passar mig perfekt som gärna förnyar lite här hemma då och då.. låt mig förklara..

Just nu har jag dessa rör eller tuber undertill men jag kan mycket väl tänka mig att ändra till andra föremål under skivan. Klot, andra rör, en stubbe.. ja ni fattar. Går att variera nästan hur mycket som helst.

Jag har använt två papprör och det stora är i plast.
Jag målade alla med samma färg. Kalkfärg. Två lager räckte.

Om jag vill göra en enkel förändring så kan jag bara måla om rören.. svart, vitt, prickigt? Ändra till fyra stående rör eller bara ha det stora röret ståendes i mitten..

Idén fick jag av bästa Lovisa Häger och hennes bord. Hon har ett fantastiskt konto på instagram och inspirerande blogg. Missa inte henne.

Glasskivan har jag tagit från utemöblerna.. ni vet ett sånt konstrottingbord. Extra bra då glaset är tåligare och starkare.

Älskar när DIY-projekten faktiskt är möjliga att göra själv och inte så invecklade. Dessutom är det ekonomiskt, hållbart och kreativt. Win win win eller vad säger ni?

2 thoughts on “Göra ett eget soffbord! DIY

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.