Jag sa inte stick!

Nej, jag sa inte stick.. den här får gärna stanna.
Jag sa stickat. Jag vet att det är början på höst och så. Givetvis naturligt att det dyker upp mycket stickat men är det bara jag eller är det mer stickat än vanligt? Speciellt stickade kjolar och klänningar.. Spanat in så många fina stickade set.. men har inte hunnit iväg för att köpa något men jag kom på att jag hade denna stickade klänning i garderoben som fick komma fram.

Såg en stickad vit kjol hos Busnel som jag blev lite kär i.. finns här.

Jag är mycket på språng just nu så
blir mest sneakers för mig.. vi håller bland annat på att fräscha upp lite på kontoret så har varit en sväng förbi Ikea idag. Köpt nya skrivbord till alla! Kommer bli så fräscht.

MER STICKAT

Bland det bästa med hösten måste ju vara all mysiga stickade plagg, inte sant?

1 thoughts on “Jag sa inte stick!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.