Jag har tagit ett beslut! Bryr du dig??

Jag har funderat ett ganska långt tag, det blev ett litet huvudbry.. vet inte om du bryr dig om mitt lilla beslut..

Ibland går man och funderar så mycket över en sak att det inte blir av men idag gjorde jag det jag funderat så länge över.. det är en ganska stor sak för mig.. bry sig om sina bryn..

Jag har idag fått mina ögonbryn fixade och formade.. ni vet sådan där microblading.. till saken hör att jag älskar allt som förenklar vardagen. Att slippa sminka så mycket tex.. På senare år har mina bryn tunnats ut.. åldern? Och varje gång jag sminkar dem så följer tre hårstrån med ögonbrynspennan! Är lite besatt av ögonbryn då jag tycker de verkligen kan rama in ansiktet.
Ögonfransar är jag inte ett dugg intresserad av, hade det för några år sedan men tycker bara det ser ”för mycket” ut. Men bryn ger lite balans och karaktär så man inte ser sned ut haha.. om man tittar på personer som alltid ser ”bra” ut så är det oftast för de har ögonbryn som är fint formade och i balans med ansiktet.

Så jag tänkte, äsch! Nu kör du,, så många andra som gör det, så visst kan väl jag med!

Kände att jag väntat och velat tillräckligt, har du gjort microblading? Är du nöjd?

Nu är de precis nygjorda och färska.. typ 1 timme sedan.. det kommer att ta 4 veckor innan pigmentet sätter sig och fram tills dess kan det vara lite olika mycket eller lite.. så glad att jag har stora solglasögon! Dessa solisar i catmodell får vila lite nu. Ut med big size hahaha

Före vs preciiiiis efter.. man kan ju se att mina ögonbryn inna var tunna, lite ojämna och i behov av lite hjälp.. jag håller tummarna nu att det blir bra när fyra veckor gått..
Dela gärna med er av erfarenheter och tips om ni har♥️kram

2 thoughts on “Jag har tagit ett beslut! Bryr du dig??

  1. PetraElisabeth says:

    Tycker det blev jätte bra! Kan dock förstå att det känns lite ovant. Jag färgar mina ögonbryn själv. Jag har ganska tjocka ögonbryn som det är så för mig fungerar det bra att bara färga dom 😊 Hoppas du får en bra dag! // Petra Elisabeth

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.