En microtrend flip eller flop??

Ibland kommer små microtrender, en liten fluga som surrar runt ett tag innan den flyger iväg nästan lika snabbt..

Jag pratar förstås om flip-flop trenden, känns lite som man inte riktigt vill släppa taget om sommaren. En fot i sommaren och en i hösten.. Flip-flop trenden är lite av personifikationen av uttrycket effortless chic. En väldigt bekväm trend om inte annat.

Dagens outfit innehåller inget nytt, förutom solglasögonen som jag vet finns i butik nu. Jag vill gärna förespråka att man använder det man har och inte bara köper nytt. Det jag har på mig idag kanske kan inspirera till något du redan har i garderoben? Min jacka tex är säkert 10 år gammal, skärpet är vintage / second hand. Men jag har satt ihop en liten moodboard till er som kanske kan hjälpa till att plocka ihop en liknande look, shopping or not.. vad heter det förresten när man fönstershoppar fast på nätet?

Så vad tycker ni om microtrenden? Flip eller flop? Sorry kunde inte låta bli den ordleken hahaha.

1 thoughts on “En microtrend flip eller flop??

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.