KNÄPPASTE JOBBET JAG HAFT

Har vi inte alla haft ett sånt där jobb som är lite knäppare än andra? Ett jobb som man kanske inte är jättestolt över, men hey alla måste väl börja någonstans..?

Jag lovade er en del inlägg som är lite personligare och här kommer ett om det knasigaste och knäppaste jobbet jag haft.

Jag fick mitt första jobb när jag var 11 år, jobbade 2-3 timmar efter skolan 2 dagar i veckan. Barnarbete kanske man kan tycka men lite jobb brukar inte skada. Tror snarare det är nyttigt och ger karaktär.

Sedan dess har jag jobbat men ganska olika saker, provat mig fram och jag har alltid pluggat och jobbat samtidigt. Vilket gör att jag hunnit med väldigt mycket av både studier och jobb.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18927541/?claim=4grrazt5e7q”>Follow my blog with Bloglovin</a>

KNÄPPASTE JOBBET
JAG HAFT

Det knäppaste jobbet jag haft, lååångt innan jag blev egen företagare var när jag gick i gymnasiet, jag ville spara pengar till en resa och nappade på ett jobb som var på kvällarna efter skolan.

Under några mörka vintermånader jobbade jag som telefonförsäljare för olycksfallsförsäkringar för barn. Allttså ni förstår ju hur många som la på i örat på mig, arbetstiden var 17:00-20:00. Mitt i maten och myset. Jag blev nog ärrad för livet, tycker fortfarande att det är jobbigt med telefonsamtal. Finns en handfull personer jag pratar med i telefon, är du en av dem så vet du att du är speciell för mig.. annars är jag mer av en sms person.

Dessutom var jobbet helt provisionsbaserat, gahhhh blev inte så hög lön där och inte blev det någon resa heller.. tji fick jag men jag tycker ändå jag får några poäng för tapperhet, eller? Brukar tänka tillbaka på det när jag sitter i mitt helt egna kontor idag och inte har någon chef som kan säga vad jag ska göra eller inte.

Har du något jobb som du minns? dela gärna med dig, vore så kul att höra.

Kram från min nymålade hall..

1 thoughts on “KNÄPPASTE JOBBET JAG HAFT

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.