FÅ TJOCKARE HÅR

Nej vet ni vad? Nu har jag bestämt mig för att verkligen satsa på mitt hår.. inte för att jag har så där jättemycket eller speciellt bra hår.. eller just därför.
Jag har alltid haft väldigt fint hår men efter bägge barnen kom så blev det aldrig riktigt detsamma. En period försökte jag ta hjälp av extension för det såg så tunt och tomt ut.. men det slet ju på mitt fina tunna hår..
Man tappar ofta mycket hår efter förlossning och oftast får man tillbaka sin gamla kvalitet efter något år eller så.. men så var inte fallet för mig.
Sitter och dricker mitt söndagskaffe och får för mig att nu får det bara nog. Jag ska göra mitt bästa för att få så fint och tjockt hår igen som jag bara kan. En slags hårutmaning!

Jag ska detoxa mitt hår och låta det återhämta sig.. detta är min plan för att få tjockare och finare hår med mer lyster.

1. Sluta färga och bleka håret genast!! I våras och somras ljusare jag ju upp mitt hår och aj vet det slet.. No more! Det enda som får komma i mitt hår är snälla och näringsgivande toningar utan ammoniak och annat junk. Har ni tips så får ni gärna dela med er.

2. Köra inpackning med naturliga produkter som ger mat och näring till mitt hår och inte silikon. Oljor som olivolja, argan, kokosolja etc

3. Äta mina vitaminer, omega 3, B- vitamin, kollagen.

4. Föna håret sparsamt och på lägre värme

5. Avsluta med kallt vatten när jag duschat för att återsluta stråna.

6. Massera skalpen för att öka blodcirkulationen och därmed hårväxt.

7. Schampo utan sls mm kör jag redan med.

Vad har jag missat? Något mer jag borde tänka på?

2 thoughts on “FÅ TJOCKARE HÅR

  1. Rebecka Olsson says:

    Fler tips: sov på sidenkuddar, det sliter mindre på håret. Sov även med en lös fläta. MSM, kisel och biotin är även utmärkt för håret! Lycka till!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.