CHUNKY SNEAKERS

Kickstartar veckan med extra schwung idag.. chunky sneakers ger mig lite extra höjd.. tro mig några cm hit och dit är extremt viktigt när man är 1,64 lång/kort. Dessa heter Jet Turbo, passar jättebra på en måndag, inte sant.

Tänker också att det är skönt att komma upp lite från marken sen när det blir kallare.. köpte en halv storlek för stor så jag kan lägga i en ull-sula och ha dem även vinterdagar men ön så länge funkar det strumplöst.

Under veckodagarna blir det mest kaffe och frukost on the go för mig.. dricker i bilen på väg in till kontoret. Ibland en grön smoothie, ibland bara kaffe. Idag blev det både och.. det brukar vara tecken på en bra dag!

Mina sneakers är från Eytys och det passar ju bra, uppvuxen på 80-talet som man är.

CHUNKY SNEAKERS

XoxO

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.