STILMISSAR DU LÄTT FIXAR

Stilmissar som är så lätt att man missar, små saker som ändå går lätt att fixa. Idag leker vi stilpolis och tipsar om sånt som många inte tänker på. It’s in the details som man säger
Är du skyldig eller klarar du dig med prickfritt resultat?

STILMISSAR DU LÄTT MISSAR

Okej är ni med? Stilmissar för mig handlar inte om att inte mixa vissa färger eller mönster, inte heller att man inte ska ha strumpor i vissa skor för det går trender i sånt och nu är det ju trendigt med det fulsnygga.. nej jag menar mer så här..

1. Ta bort prislappar och ettiketter under skor så de inte syns när du går eller sätter dig. Detta misstag gör jättemånga. Det var t o m en designer nu på STHLM Fashion Week som glömt detta på ALLA modeller under en visning. Alla kan göra ”fel” just saying..

2. Klippa bort de tunna banden vid axlarna på plaggen. De kommer ALLTID att krypa fram när du minst önskar det.. tex när någon fotar dig och du sitter med ngt svart i armhålan eller på halsen. Bort!

3. Klipp bort ettiketter på insidan av plagg, speciellt om plagget är tunt och tyget lite seethrough. Inget kan förstöra en hel look så mycket som en ettikett som lyser igenom. Är det ett dyrare märkesplagg kanske man vill ha kvar det för att inte plagget ska tappa i värde. Men allt annat.. klipp bort och dina kläder ser genast mycket bättre ut. Tänk dig plagg som går i omlott, en öppen kavaj, en kappa med en lång flärp som hänger kvar..

4. Använd rätt bh-storlek, vi vill ha 2 bröst inte 4 eller 6 stycken. Många gånger skapar man valkar i onödan på ryggen bara för att man har fel modell eller storlek. Ge systrarna lite support på rätt sätt.

5. Inte mixa alla pågående trender på en och samma gång. Detta gäller även heminredning. Många vill så mycket och gillar alla trender men tillslut blir det bara en enda röra. Rensa. Skala av.

6. Ni vet den lilla x-formade sömmen i bak på kappor och kavajer.. den finns där för att hålla formen i butiken. Sen är det meningen att den ska klippas upp..

7. Köper du en lite finare kavaj så är chansen stor att det sitter ett litet märke på ärmen.. den finns inte där för att flasha det fina märket på din kavaj.. den ska bort den med..

8. Använda för små skor så att tår och hälar hamnar utanför gör inte bara ont i fötterna utan det skaver minst lika mycket i betraktarens ögon.
Så var du skyldig till något ovan? Dessa stilmissar är unisex så tipsa din partner eller någon annan som du kanske tros skulle behöva några enkla stiltips. Det handlar ofta inte om hur mycket dina saker och kläder kostar utan det är dessa detaljer som gör skillnaden!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.