SKÄRP DIG

Denna dag har gått i ett.. ekorrhjulet är i full snurr. Roligaste stunden på dagen var nog ändå att fota Marcela för mina nya fotoprints. Denna fotosession har jag planerat i mitt huvud under säkert 2 månader. Allt från location, styling och känsla.. så äntligen idag var det dags att fota. Sätta print på det jag haft på hinnan. En utmaning både för mig och Marcela.

Jag har precis skummat igenom och tittat på bilderna och är så nöjd! Alltså känslan när man har haft en idé och ser hur den tar form på skärmen. Kick ass känslan! Vad är väl utmaningar om inte upplyftande när man gör något man inte visste man skulle klara av och så gör man det. Det är den!

Det är en sak att fota bilder till olika hemsidor, personal, inredning, byggnader osv men att fota för fotokonst med människor är en helt ny gren för mig. Något jag själv vill ha på väggen är utgångspunkten. Foton jag saknat på alla hundratals fotoprints-webbsidor.

Men nog om det nu.. har ni hunnit vänja er vid min nya sida? Jag håller fortfarande på att vänja mig själv hahaha.. 

Satte ett skärp i midjan på kavajen idag.. ett vintage Céline skärp, ett av mina favoriter faktiskt. Ni vet ju hur mycket jag gillar att blanda in vintage så mycket och så ofta jag kan i mina outfits.. vad tycker ni om idéen med skärp över kavajen?

Väskan i ormskinn är 2 år gammal, men känns ändå aktuell i höst när det är ormskinnsmönstrat överallt..

Polotröjorna har åkt fram också.. älskar polo och att man bara kan gömma håret i kragen. Jag som försöker skona håret så mycket som möjligt nu. Bästa och enklaste stylingtipset om någon skulle ha misssat det. 

Apropå polo så måste jag akut införskaffa fler. Gärna tunna, en vit behöver jag i mitt liv.. lever i polotröja under höst och vinter. Kram så länge på er.. nu mys och läxläsning med Angelo.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.