STÅ PÅ EGNA BEN

Så var man helt plötsligt ensam, står på helt egna ben. Förhoppningsvis är de stadiga nog. Det känns lite läskigt ändå, det ska medges men mer roligt än läskigt. Nu lämnar jag trygga bloggplattformar bakom mig för att helt köra solo. Min sida. Min blogg. Nu äger jag min egen blogg och det känns så himla bra. Rätt.

Börjar denna vecka så, på ett nytt fräscht blad. Kändes lite extra pirrigt imorse när jag gjorde mig i ordning. Jag hoppas verkligen ni kommer att gilla min nya blogg och min sida, som fortfarande är delvis under utveckling. Jag gör precis allting själv och har inte tagit hjälp av någon med att bygga denna blogg och webbsida så jag hoppas ni är snälla med eventuell feedback. Finns mycket kvar att göra på sighten men nu är jag iallafall igång. Mest lite skönhetsfel, som ska fixas till. Byggas på.

Som ett sminkbord lite grann, man lägger till, suddar ut, börjar om tills det sitter. Jag hoppas verkligen ni ska trivas här hos mig och att ni följer med på min resa. Nu kör vi!

 

3 thoughts on “STÅ PÅ EGNA BEN

  1. Helen says:

    Så kul- grattis till det stora steget- håller själv på att bygga en fristående site så jag vet vilket jobb du gjort. Det kommer gå jättebra!!!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.