SUPERTIPS PÅ SAMMETSGARDINER!

Så ombonat med sammetsgardiner till höst och vinter, här kommer 2 supertips!

Finns det något som ger mer ombonad och varm känsla än sammetsgardiner på hösten och vintern..? Så idag får ni två riktiga supertips!

Jag har precis tagit ner mina linnegardiner och hängt upp nya sammetsgardiner istället, (jo jag ska ånga dem sedan men jag hade lite bråttom med att visa er..) Det blev genast mer ombonat och det blir perfekt nu till vintern.

Jag har en ganska ovanlig höjd i mitt vardagsrum och i min matsal vilket gör att jag inte kan ha standard gardiner i 2,50 cm utan jag måste ha lite längre varianter. Dessutom så sitter skenan under stuckaturen så 3 meter blir alldeles för långt (vilket hade varit perfekt annars. nu har jag hittat ett par sammetsgardiner i 2,80 cm som passar lite bättre. Inte helt perfekt men helt ok om man som jag tycke om att gardinen släpar lite.

Sammetsgardiner får gärna släpa lite.. 

Lina Paciello

Mina Gardiner hittade jag på Söder, en textil outlet som du hittar här

För er som kan ha 2,50 långa gardiner så har Rusta fått in riktigt fina sammetsgardiner som är supertips nr två.

Även matsalen har fått nya sammetsgardiner fast lite ljusare.. testar så här så länge, kanske byter plats på dem sen för att få lite förändring.. vi får se.

Kram så länge och hoppas ni gillade mina tips!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.