TID FÖR KAFFE OCH NYA UTMANINGAR

Tid för kaffe och tid för nya utmaningar.

Hösten är väl en helt perfekt tid för kaffe och även en perfekt tid för nya utmaningar.

Jag tycker det är nyttigt med ett litet symboliskt tillfälle för att stanna upp och reflektera lite. Det behöver inte vara så märkvärdigt, mer symboliskt. En stund för dig själv.

Igår blev jag utsedd till veckans ELLE ICON och det var väldigt roligt och smickrande, en ny utmaning, mer och fler samarbetspartners som jag knyter till mig. Känner hur det liksom puttrar och pyr, roligt. Det ger energi och kickar igång min kreativa ådra som börjar pulsera lite extra.

Även om saker ibland sker lite fort så tror jag ändå att en av mina styrkor är mitt fotfäste, står ganska stadigt och rycks inte med så lätt. Har aldrig varit den typen av person som är lättpåverkad eller som blir starstrucked.. Jag förblir densamma. 


Det ger energi och kickar igång min kreativa ådra som börjar pulsera lite extra..


Delar en liten reklamfilm jag gjort nyligen för Daniel  wellington och deras nya kollektion Classic Petite. Jag har Classic Petite Gold Rose med tillhörande armband på mig i videon och på bilderna. Hoppas ni gillar. Tycker det är så roligt att jobba mer och mer med rörligt material. Även det en utmaning för mig. Att göra det på mitt sätt.

https://www.youtube.com/watch?v=fosAkzN89Os


Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.