Därför gör vi en spontan roadtripp..

Det blev en spontan roadtrip söderut med lilla pärlan.

En oplanerad och väldigt spontan roadtrip söderut.. vi bestämde oss lite i en hast att ta lilla pärlan ner till lägenheten i Spanien.

En roadtrip bara jag och E, efter höstlovet så vi har vägarna fria och helt för oss själva i princip. Barnen stannar hemma med fastrar och mormor. Lite jobbigt för dem att åka ner för så kort tid och sen har de ju skola. Så det blev en tur bara vi två.

Som vanligt så skyndar vi neråt med så få stopp som möjligt tills vi kommer till Frankrike. Vi gjorde ett mysigt stopp i Lyon.

Så varför gör vi denna spontana roadtrip? Saken är den att jag denna månad får en ny bil levererad som jag ska ha under ett år. Så min lilla pärla blir överflödig här hemma. Men i Spanien däremot så är den perfekt! Så vi lämnar bilen där under ett år och kör hem den lagom till besiktningen nästa år igen. På så vis har vi en bil där nere när vi åker dit över en helg eller i sommar. Så skönt att kunna åka och handla, göra utflykter samtidigt som den inte tar upp onödig plats hemma hos oss i Sverige. 

Självklart passar vi på att njuta lite på vägen ner..

Vi tog en kvällspromenad längs Rhône..

Sen satte vi oss på en uteservering under terassvärmarna, tog ett glas rött och åt en bit mat. 

Enkelt men så himla mysigt. Vi två är lite dåliga på att komma iväg på date när vi är hemma. Jag vill alltid hellre vara med mina barn. Har svårt för att lämna dem men det är ju lite mysigt med egentid ändå trots allt.

Vi checkade in på ett charmigt gammalt hotell.. med mycket historia och patina.

Är alltid lite extra svag för gamla hotell.. efter en god natts sömn och välbehövlig vila fortsätter vi söderut och gör lite mer mysiga stop på vägen..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.