EN UTMANANDE CATWALK

En utmanade catwalk får sätta tonen för ny månad.

En catwalk som utmanar, så startar jag min novembermånad. Jag har aldrig gjort modelljobb på det här sättet förut så det var en riktig utmaning för mig. Men utmaningar är väl till för att antas..?  Tur att det var en studiocatwalk och inte live så det fanns utrymme för misstag.. hahaha..

Om någon hade sagt till mig att jag skulle göra detta efter att jag fyllt fyrtio för några år sedan så hade jag nog bara skrattat.. till saken hör att jag sprang iväg så fort jag såg en kamera förr. Jag är alldeles för kort, för kurvig, för gammal.. ja så kan man hålla på eller så kör man bara.. 

Vad kan hända liksom? Att man har lite roligt och får träffa fantastiska kvinnor, designers och konstnärer. Jag tror verkligen på att man ska försöka utsätta sig själv för lite främmande situationer och nya människor. Det breddar, man växer. Känner sig trygg, glad och stolt när man fixar något man aldrig gjort förut. Med oddsen mot en dessutom.,

Så idag var jag på Stuo Palklint där fick jag nöjet att gå på catwalken med en riktig ikon och ett proffs, Ingmari Lamy,, bara en sådan sak. Så glad att jag tackade ja till uppdraget och fick chansen att prova något nytt♥️ Så roligt när man dessutom får bära upp kläder och ha de duktiga designerna med på plats. Projektet är inte varsamt visa upp fina kläder utan det handlar om kvinnlig samverkan. Att vi pushar och hjälper varandra så idag var det en stor blandning av olika designers inom kläder, smycken, sjalar och väskor som skulle lyftas. Resultatet kommer den 4/12 men tillsvidare kommer ett litet behinde the scene..

https://youtu.be/-H6CJUQFsBE

1 thoughts on “EN UTMANANDE CATWALK

  1. Pingback: Limited edition collection for Smarting Shop | VAVAWOOM

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.