GALET GOD & NYTTIG SAFFRANSPANNKAKA!

Jag älskar att prova mig fram i köket och dagens experiment med nyttig saffranspannkaka blev för gott för att inte dela med sig!

Så sugen som jag varit på saffran i en vecka nu bestämde jag mig för att testa at göra en nyttig saffranspannkaka. Det blev så galet gott att jag måste dela med mig till er..

Detta var dagens middag och ursäkta lite småtråkiga mobilbilder men det var inte planerat att jag skulle upp med receptet här. Men när det blir så gott så vill man ju dela med sig. Eftersom jag kommit igång ordentligt med träningen och maten igen så vill jag helst inte proppa i mig allt för många lussebullar samtidigt som jag är galet sugen på saffran. Så jag gjorde en nyttig saffranspannkaka istället. Så enkelt dessutom!

Så här gjorde jag,

1 portion proteinpankakspulver

1 banan

3/4 dl vatten

1/2 paket saffran

4-5 mandlar

Kör allt i mixern och stek på låg värme långsamt i en liten stekpanna så att pannkakan blir mindre men tjockare.

Servera som jag, förslagsvis med kokosgrädde och värmda bär. Så gott att jag nästan trillade av stolen. Och så nyttigt dessutom. Mätt blev jag med. Förstår ni varför jag måste dela receptet med er! Gör den och njut! Kram♥️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.