VARDAGSRUM Á LA CRÉME

Några mindre förändringar som gör stor skillnad. Mitt vardagsrum á la créme.

Visst låter det som en kliché, att man kan förändra känslan i ett rum med bara textilier. Men det är ju så sant. Så här blev mitt vardagsrum á la créme.

Oftast kanske man brukar tillsätta lite mörkare färger till december, rött och så.. men jag förknippar inte julen som så röd..

Julen för mig är snö, ullkläder, raggsockor, äggtoddy, granris, kryddor och tända ljus. Alla väldigt ljusa saker.. man kan väl säga att julen för mig är fluffig, varm, ljus och hoppfull.. lite krämig.

Så jag inreder inte med mycket rött, inget alls faktiskt. Häromdagen bytte jag därför plats på gardinerna i matsalen och vardagsrummet. De mörkgråa fick bo i matsalen och det blev jättebra. Här vill man ju sitta länge på middagar i mysigt sken och prata länge. Ombonat. Lite mörkt. De ljusa gardinerna hamnade i vardagsrummet och lättade upp lite.

Jag bytte även matta, denna låg i källaren och jag har haft den i matsalen förut. Ser ni skillnaden?

Vad tycker ni? Mörkt eller ljust?

Vardagsrum á la créme eller grått?

2 thoughts on “VARDAGSRUM Á LA CRÉME

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.