BASIC BLACK SUNDAY

En söndag i basic black och vintage levi’s. Sno denna tidlösa stil i ett nafs.

Söndagar är som gjorda för de äldsta och skönaste jeansen, gärna ett par vintage Levi’s. Lägg till några tidlösa plagg i basic black och stilen är räddad. inlägget innehåller adlinks.

Vad har ni gjort denna söndag? vi tog sovmorgon och sen frukost innan vi åkte in till stan för att titta på lite konst.. Tycker det är en perfekt syssla för söndagar. Lite lagom liksom. Ungefär vad man orkar ta in och samtidigt något som ger lite balans till veckans sus och brus.

Lina Paciello

Vi gick sen och åt lite spicy thaimat. Jag tog extra chili såklart. wokade grönsaker är så gott och det blir aldrig lika bra när man gör det själv. Thaimat är deffinitvt bäst ute.

Enkla basic plagg som håller över tid är något jag verkligen gillar och jag tycker verkligen inte att det behöver vara tråkigt. Om du vill sno denna still så har jag satt ihop lite inspiration till dig här nedan. Bara klicka så kommer du till produkten. 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.