HÄR ÄTER JAG DEN GODASTE FISKSOPPAN I STAN

När kylan kommer så blir jag sugen på den godaste fisksoppan i stan.. samma sak varje vinter.

Som en tradition varje vinter.. när kylan kommer så blir jag så himla sugen på den godaste fisksoppan jag vet. Det känns som att kroppen vet vad den behöver och jag vet inte hur mycket sanning det ligger i det men jag kan nästan svära på att jag håller mig frisk bättre när jag ätit min fisk och skaldjurssoppa..


Jag mötte upp med en gammal go vän som står i uppstarten av ett nytt projekt. Jag som älskar start ups och företagande! Så vi satt där och bollade, peppade.. gnuggade hjärnceller osv. Love it!

Så man kan väl säga att dagen innehöll både positv energi, och energigivande mat. Brukar ni tänka på det här med energier? Hur vissa personer får dig att må? Jag brukar alltid tänka att jag vill att folk ska må bra när de har träffat mig, snarare än vad de kommer att tycka eller tänka.. Huvudsaken är att de har en varm o go magkänsla. Go känsla hade jag både i hjärta och mage efter dagens lååånglunch. Om du undrar var jag äter den godaste fisksoppa i stan så är min favorit Tures inne i Sturegallerian. Har du tips på god fisksoppa så får du gärna dela med dig♥️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.