SVART PUFFER DUNJACKA

En svart dunjacka eller puffer räddar mig när vinden viner.

Lite extra glad att den puffiga dunjackan gjort en comeback. Eller vad säger du? Idag var det verkligen svinkallt och frysa kommer inte på frågan.. jag är så klar med det.. 

Dunjackan får gärna vara oversize, ha en stor krage, vara lång som en kappa och om jag får välja så blir den svart.  Döljer fläckar bra och är allmänt smidigt. Svart är ju svart trots allt.


Jag visste precis hur jag ville att jackan skulle se ut i mitt huvud, men hittade såklart ingen sådan. Arket har en fin dunkappa i svart och beige med återvunnet dun men den var slut och sen tror jag att jag skulle tröttna på längden.. i längden. Så jag kom på en egen variant..


Jag hittade en helt ok jacka på Gina Tricot men med en klen krage så jag matchar jackan med en helt underbar krage.

Nu är den precis som jag hade tänkt mig innan. Ska sätta dit några små svarta tryckknappar så att jag kan ha kragen öppen utan att den glider ner. Känner mig extremt nöjd och älskar att jag kan krypa in i den.

Tänk vad denna halsduk är perfekt att ha med sig på resor med! Halsduk, kudde och sovmask i ett! Halleluja! 

Jackan finns här.  Halsduken finns här

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.