JUL I GÖTEBORG

För att komma i lite julstämning åkte jag på en jultur till Göteborg.

Detta inlägg är i samarbete med Radisson Blu Riverside Hotel. Ibland behöver man lite miljöombyte för att få lite ny inspiration så jag och Anna-Karin (@inclassicfashion)  packade weekendväskorna och tog en en tur för lite jul i Göteborg.

Vi lyssnade på julmusik och jag åt alldeles för många skumtomtar men sen checkade vi in på vårt underbara rum.


En helg bara vi två tjejer. Mysigt badkar. Massa tid för prat och god mat. Vi checkade in på Hotell Radisson Riverside i Göteborg. Det ligger så fint vid vattnet och vi fick ett rum, eller svit egentligen.. med utsikt mot vattnet.

Ibland måste man ta sig lite egentid och unna sig lite. För mig är det lättast om jag kommer bort från hemmaplan så jag inte fastnar i ett ..”jag ska bara..mönster” 

utan mer att man låter sig bara vara. Anna-Karin är dessutom så härlig att resa med. Alltid intressant att prata med och så kom hon med kaffe till mig på morgonen. Världens sötaste är hon♥️ Älskar när man har en egen liten Nespresso maskin på rummet. 

..för jag vill ofta ha en liten kaffe innan frukost. Apropå frukost så är den galet god på detta hotell.. jag som brukar ha svårt att hitta något jag kan äta på de flesta hotellen kunde låta mitt medtagna fröknäcke ligga orört kvar i väskan. Hittade havreghurt, linfrö, nyttig muesli, god frukt och massa annat. 

Vi åt middag här en kväll också, på Cuckoos Nest och det är väldigt populärt. Tips är att boka bord innan för maten är otroligt bra så det blir fullt även om de har många platser.

Men julen då? Jo efter vår härliga frukost mötte vi upp med Susan (@SusanTornqvist) på Liseberg och det var helt underbart! Vet ni vad? Ska erkänna för er att det var min första gång på Liseberg, japp, helt crazy men jag har aldrig varit där och det var så fint i julskrud. Satte verkligen fart på julkänslan med detsamma!

Man blir som barn på nytt! Självklart drack vi varm choklad med saffransgrädde, åt brända mandlar och spanade in julmarknaden.

Inträde till Liseberg kostar 110kr för en vuxen. Ett billigt pris för den fina upplevelsen. Varje hörn är pyntat och julmusik hörs överallt. Det är verkligen jul i Göteborg när den är som bäst!

För mig räcker det att titta på åkattraktionerna dock.. tycker de är finast på avstånd om man säger så.. har gärna mina fötter på marken haha

Att komma tillbaka till hotellet efteråt var helt underbart. Bada, dricka te, värma oss efter en hel dag ute och förbereda oss för en tjejkväll på stan.

Visst är det väl något speciellt att göra sig i ordning tillsammans.. -”kan du sota mina ögon, får jag låna lite kräm av dig..”


På kvällen mötte vi upp med Linn, Susan och Charlotte och vi pratade in till sent.. så himla goa tjejer. Kul att kunna prata och byta idéer med varandra. Sen tog vi en Uber tillbaka till hotellet. Tog en ordentlig sovmorgon. Repeat på den underbara frukosten följt av en krispig promenad vid vattnet i solskenet. 

Sen rullade vi upp till Stockholm igen. Fyllda av ny energi och massa julstämning. Stort tack till Radisson Riverside för att ni gjorde detta möjligt♥️ att jag äntligen kom iväg och fick uppleva Jul i Göteborg och  Liseberg.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.