11 JULTRÖJOR SOM INTE ÄR FULA!

Vem har sagt att jultröjor måste vara fula? De kan väl iallafall vara fulsnygga? -Här kommer 11 snygga jultröjor att klä upp eller ner i jul.

Min jultröja är i ull och handstickad, jag missmatchar den med ett par rutiga byxor från HM (hittade dem inte på deras hemsida men de ör köpts förra veckan)


Jag och E åkte och handlade julklappar till våra anställda och eftersom jag är italienare så blir det Panettone med en flaska prosecco. En enkel men uppskattad julklapp. (Hoppas jag hi hi) 


Jag tycker om att ge bort ätbara julklappar och jag tycker ärligt talat att Panettone är bättre än en chokladask med punschfyllda praliner.. obs inte sponsrat haha.. men det godaste jag vet att äta på nyårsdagens morgon är en överbliven bit halvtorr Panettone som doppas i en varm och skummande cappuccino. Divine!


25 Panettone blev det i år.. alla kom inte med på bild.. fick gå flera vändor.. Men så värt det. Alltid så svårt med julklappar till personal.. inte sant? Alltid någon som inte riktigt blir nöjd men denna kombo brukar faktiskt de flesta uppskatta. 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.