TEDDYKAPPA OCH KAMEL GÅR MED RAKA BEN MOT HELG

Med raka kamelben och flippad teddykrage går vi rakt in i helgen med bestämda steg.

Veckan som gått har varit otroligt produktiv, det är mycket som ska avrundas på årets sista månad, ny avtal ska tas fram, regler som förändras och hem som ska pyntas inför jul. Ja man har en del att göra det är en sak som är säker men just nu, i denna stund så flippar vi upp den mysiga teddykragen och går i medvind för en gång skull. In i helgen, in i pepparkaks-os och glöggånga. 

Ni är många som frågat mig om denna teddykappa så jag delar med mig av en länk här.

Ni vet väl vid det jär laget att jag älskar alla toner av beige, kamel och creme, mina favoritfärger sedan många år tillbaka. 

Måste även tipsa om min bib, alltså polokragen i ull. Håller mig varm över rygg och bröst utan att det blir så bylsigt vid ärmarna, perfekt till kavaj. Den finns här.

Lite lunch på det.. är aldrig fel eller vad säger ni? 

Min teddykappa sedd bakifrån och mammas gamla pärlspänne i håret..

Apråpå gammal så är jag så glad över min vintagefyndade lilla Dior, visst är den söt? 

I helgen ska vi försöka hinna mysa lite, baka pepparkakor pch kanske ta en tur på isbanan i stan. Förbereda lite mer inför jul och så, ni vet plocka in en grankvist, hänga upp en krans och tända en brasa. Ser fram emot det.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.