ÅKA SKRIDSKOR I KUNGSTRÄDGÅRDEN!

Att åka skridskor i Kungsträdgården i december hör julen till.

Det är något speciellt med att glida fram varv efter varv till glad musik och med leende människor vart man än tittar.

Därför packade vi ner våra skridskor och åkte in till Kungsträdgården för att åka skridskor på isbanan. 

Det var många år sedan jag åkte så jag höll Angelo i handen. Lite roligt att sist vi åkte var jag tvungen att hålla hans händer för att han inte skulle ramla och nu, bara några år senare så är det omvänt♥️

Vi drack varm choklad i pausen så klart, gott!

Angelo hade det jätteroligt, han hade lite mer  fart än mamma här.. hahaha


Jag tycker det är viktigt att göra saker tillsammans som man kan förknippa med julen, jag menar att man förflyttar vikten av julklappar till vikten av gemenskap istället. Det är ju det som är det viktiga. Skapa minnen och inte leksaksberg. Att åka skridskor i Kungsträdgården till musik (eller någon annanstans med för den delen) är ett jättebra exempel på vad man kan göra tillsammans. Efteråt åkte vi hem och bakade pepparkakor och Angelo sa att han haft den bästa söndagen. 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.