PYNTA JULGRANEN

Ikväll pyntar vi julgranen och lyssnar på julmusik..

Så kunde vi äntligen ta in julgranen ikväll.. dagens fotografering för inredningsmagasinet är klart och vi kunde nu äntligen ta in vår gran. Reportaget skulle inte ha något med julen att göra så därför väntade vi med att ta in den..

Granen får stå på samma plats som alltid i hörnet i vardagsrummet, färgerna är mjuka och milda.


Färgerna i år går i creme, champagne, vitt och lite aprikos.

Att klä granen måste väl vara julens höjdpunkt.. eller?  Återkommer med bättre bilder av resultatet snarast.. men ville dela med mig av denna mysiga stund med.. Nu känns det som man kan börja slappna av ordentligt, fotograferingen avklarad, klapparna klara, granen står på sin plats och lugnet lägger sig. Älskart!

Processed with VSCO with a4 preset

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.