DEN LURVIGASTE, LÅNGHÅRIGA FLOKATIMATTA MAN KAN HITTA

Ja, en ny matta har flyttat in. En lurvig, långhårig flokatimatta.

Har letat efter en sån här långhårig och lurvig matta otroligt länge och nu ligger den där.. breder ut sig och ser helt gosig och välkomnade ut..Det känns bra med en matta som är helt naturlig, 100% ull och handgjord. Så mycket kärlek i en matta. Den går att tvätta och borsta vilket är en stor fördel om man har barn och hund.

Jag har inget emot att vänta ett tag på saker och ting, att öva upp tålamodet är nyttigt. Jag ville ha en sån här matta och jag köpte inget mellanting i vänteläget tills jag hittade vad jag ville ha. Hellre inget alls än halvdant. Jag visste ju att ingen ryamatta i världen skulle kunna mäta sig med denna dröm. Jag struntar i om den luddar av sig under några veckor, det får det vara värt..


Mattan är made in Greece och kallas för Flokati och är som sagt i 100% ull. Egentligen är det två mattorsom jag lagt bredvid varandra och så har jag sytt lite för hand undertill. Det gick väldigt enkelt och syns inte eftersom den långa luggen täcker ordentligt. Det är två st Flokatimatta – naturell 2800g/m2 140x200cm som jag lagt bredvid varandra.

Du hittar mattan här, nu till 50% rea dessutom (ej sponsrat inlägg) Vad tycker ni? visst är den gosig? Älskar retor stilen och 70-talsstuket men även det faktum att den är i naturmaterial och inget syntetiskt. Ska vara perfekt för småbarn med..

Så det känns som att fredagsmyset kommer bli extra gosigt ikväll, tror vi tänder kaminen och stannar inne… Stor kram L

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.