VÅRENS TRENDER ENLIGT SLEEPO

En presslunch med Sleepo för att titta på vårens trender och nyheter.

Uppe bland takåsarna i ett snöigt Stockholm bjöds jag in för att ta del av vårens trender enligt Sleepo och deras inköpare. Vi fick se nyheter och känna närmare på materialen.

Ledorden var naturmaterial så som ull, trä, keramik, snäckor och organiska former. Former inspirerade av havsväxter, koraller, snäckor, abstrakta former, levande. Färgskalan går i beige.. yeayy säger jag som personligen alltid älskat 50 toner av beige mer än grått. Allt från sand, cremevitt, camel, cognac, och tobak.. jordnära färger.

En sneakpeak på nya sänggaveln.. så mysig.

Jag föll för Teddykollektionen som jag gissar kommer gå jättebra. Teddy känns igen sedan 70-talet som är en annan stark trend. Här i ny form och tappning som känns helrätt. Så trevligt med ett annat material än sammet. Tycker jag.

Hade gärna teleporterat hem denna puff i teddy med teddykuddarna med.. ibland är det bara kärlek vid första ögonkastet.. det bara är så.

Jag fick tillfälle att träffa flera personer irl med och det är ju alltid ett himla plus. Vi åt en fantastisk god lunch tillagad av nyöppnade Las Brasas..

Till bordet hade jag finaste Nadja Mayer och hennes söta döttrar, Daniel Paris som alltid är go och rolig och Åsa Ingrosso som jag inte träffat tidigare men som var otroligt varm och go. Vi pratade bl a om stuckatur.. undrar varför..?

Om ni undrar så hölls eventet hemma hos Christina Boutzan. Hennes hem ligger just nu ute på hemmet och det är fantastiskt vackert. Ni hittar henne även under hennes namn på instagram. (Tips)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.