BRUNCH MED VEJA OCH EN NEONGRÖN TRÖJA

Ett av mina favoritmärken är Veja, jag gillar hela deras filosofi, snygga ekologiska sneakers och vad de står för.

När Veja skrev och frågade om jag ville komma på en fika och titta närmare på deras vårnyheter så var det självklart att jag gick.

Ofta på liknande möten brukar det vara flera personer.. 20-50 personer men idag var vi bara 5. Två från Veja (supermysiga tjejer) som flygit ner från Paris kvällen innan för att träffa oss. Sedan var det bara jag, Cajsa (@cajsawessberg) och Felicia (@fakerstrom) så det blev en väldigt mysig stund där vi verkligen fick chans att prata.


Jag har ett par Veja sneakers sedan tidigare och jag gillar dem jättemycket. De tillverkas på ett hållbart och humant sätt i Brasilien för det är där all råvara finns tillgänglig och på så vis minskas transportsträckorna. Skorna är gjorda på bla rågummi som finns i träden. Att man tar tillvara rågummi i träden leder till minskad skövling eftersom träden i sig ger ett högre värde om de står kvar och producerar gummi naturligt än vad barmarken skulle ge om man skövlat. Bara en sån sak liksom.

Sedan skickas allt via båt till Paris eftersom det är det mest hållbara fraktalternativet. Åh de har så mycket snyggt som kommer till våren!!

Apropå vår så vet ni väl redan att jag snöat in lite (bara lite.. 🙂 på neongrönt..

Vilken energi man kan få av olika färger inte sant?

Tröjan finns här och med min kod lina1519 får du 15% rabatt på allt utom sale/beauty. Koden gäller till 27/2/2019

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.