BREAKFAST AT MISS CLARA

Veckan började med en mysig frukost på Miss Clara som Metromode anordnat för Friggs.

Alltid så mysigt med frukostevent, speciellt om de inte är före 09:00. Vill helst inte stressa på morgonen så därför tycker jag inte om när möten och events läggs för tidigt. Lägg på trafik på det, nej tack. Har man varit egen företagare så länge som jag så hinner man skapa en hel del egna rutiner, som att ta det lite lugnt på morgonen tex. I morse var det Friggs som höll ett mysigt event för deras nya tesorter. En liten teprovning kan man säga. På ett perfekt tidsslag (för mig).

Är du en kaffe eller tepersson? Eller är du både och som jag? Jag dricker ofta tre koppar kaffe per dag. Två på morgonen och en efter lunch. Sedan blir det te för min del. Allra helst dricker jag örtte. Grönt te är en favorit följt av en mängd andra. Jag älskar ju alla slag örter och anpasar dem efter humör och behov.

Jag fick verkligen vårkänslor av den fina dukningen som Parvin fixat så fint åt oss.

Det var som ett godisbord med olika varianter av örtte från Friggs.

Solen sken dessutom hela helgen så det blev ju ännu mer vårkänslor. Jag körde faktiskt på jackfri outfit idag. Tog mannens kavaj för en lite oversized look med plats för en ulltröja under. Tillsammans med en stor cashmerehalsduk blev det faktiskt helt ok.

Obs att ulltröjan och halsduken inte är med på bild, de hängde på min stol vid frukostbordet. Outfitsdetaljer följer nedan.

  • Basker gammal. Liknande här
  • Solglasögon Mango
  • Kavaj Tiger (Herr) Här 
  • T-shirt Ramones Zara gammal Liknande här
  • Skärp i skinn vintage
  • Jeans Vintage fit High waist HM Liknande här

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.