PRESSFRUKOST OCH SOL I SINNE

Min morgon började med pressfrukost och temat var sol. Vichy bjöd in till genomgång av några nyheter. Solskydd och ett par ”under eye patches” de ska sitta över natten och ska ge ett lyft. Lyft i form av fukt med hyaluronsyra en masse.. ska bli så spännande att prova dem och återkomma till er med en utvärdering.

Frukosten serverades på L’avventuras studio. Magiskt gott och så soligt arrangerat. Passade så bra för solen sken något helt över det vanliga idag.

Sedan tog jag en långpromenad från Odenplan till Stureplan i solen. Ni vet när solen skiner och man kan ta av sig jackan. Kallt i skuggan men skönt i solen.

Jag hade mitt återbesök efter operationen idag. Så spännande. Ta bort stygn, kontroll och få se resultatet för första gången. Allt gick jättebra och jag fick klapp på axeln för jag skött det bra. Skönt att höra!

Nästa möte krävde andra skor så jag bytte från sneakers till klack. En sko kan verkligen förändra en hel outfit eller hur?

Dagens klädval var superenkelt men funkar alltid, jeans och vit skjorta. //Jeansen är momjeans fr Gina Tricot. Mina är gamla men tror de finns fortfarande. // Skjortan är från HM conscious// kappan är från Mango // sneakers Adidas allstars (fyndade på Afound, de är på 50% nu) // Vita klackar är gamla från Mango. // Örhängen vintage.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.