INGEN MASCARA MAKEUP

En trend som pyrt ett tag och som nu växer alltmer i pouläritet är att köra ingen mascara och allt som har med fransförlängning att göra.

Vågar du köra helt au naturel? Ingen mascara eller fejkfransar? Det tar ett tag att vänja av sig vid det men när man väl är där vill man inte tillbaka. “Alla” gör det nu, alltså låter fransarna vara som de är. Om du tittar noga på allt från skådespelare, modeller och “it-girls” så har de en sak gemensamt. De låter fransarna vara naturella.

Det är något befriande och fräscht med ingen mascara eller fransförlängning. En känsla av en avslappnad attityd och “jag duger som jag är..”

Ett tips är att använda en hudfärgad eyeliner, sk inliner om man är lite röd. Det har även blivit alltmer populärt med lashlift istället för lashextensions. Lashlift är ungefär som att göra en fransböjning fast det håller upp till 12 veckor. Det öppnar upp ögat och man får ett lyft som är mer naturligt.

Jag antar att vi helt enkelt har fått nog av extrema fransar och därmed kommer motsatsen naturella fransar och ingen mascara allt mer i fokus. Vågar du prova du med? Eller är du redan där?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.