ESPRIT LANSERAR EN HÅLLBAR KOLLEKTION

Tidigt i morse åkte jag in till en pressfrukost som Esprit höll i. En hållbarhets pressfrukost.

En pressfrukost i hållbarhet där vi fick lyssna på bla Philip Warkander från Lunds Universitet, professor i fashion, Daniel Mensch från Sustainable fashion Academy och Lisa Corneliusson från Make it Last. Kristina Seidler Lynders, hållbarhets manager på Esprit.

Vi pratade om Esprits hållbarhetsmål och hur de vill jobba med transparans och nya hållbarhetsmål i alla led av produktionen av deras kläder. Lisa från Make it last gav råd och tips om hur man kan tänka när man vill bygga en mer hållbar garderob. En utmaning i en modevärld där allt går fort och trender byts ut i raketfart.

Jag, @inclassicfasion & @angelicascloset

Vi fick kika på Esprit nya hållbarhetskollektion och jag hittade en favorit.

Att köpa hållbart mode är inte bara vad plagget är gjort av utan även att man planerar att ha det länge. Vårda. Så jag tänker väldigt mycket tidlöshet när jag väljer plagg. Sådant som inte känns daterat. Köpa second hand är givetvis ett annat bra alternativ!

Lånat kläder av Eddie här. Hans kostym är skönt ovesized. Skorna delar jag med Alma.

Eller så kan man låna kläder av varandra, Lisa berättade att vi nog kommer se klädbibliotek i framtiden. Man behöver inte äga allt. Precis som Uber, åka när man behöver men inte äga bilen.. lite så. Ja ni fattar. Klädbibliotek. Bra namn.

Esprit Hållbarhets pressfrukost.

Frukostmingel efteråt i Bonniers Konsthall.

Efter frukosten åkte jag till nästa möte med en annan entreprenör, Lina Laurin och hon letar upp och renoverar apsnygga vintagelampor. Så kul möte. Mer om det snart. Efter det blev det lite nagelfix.. det behövdes.

Jag gick till Vanias beauty vid Hornstull, Så nära kontoret och alltid så gulliga och duktiga. Jag gör bara shellack. Ingen förlängning eller så. Men skönt när lacket sitter länge och man har mycket inbokat.

1 thoughts on “ESPRIT LANSERAR EN HÅLLBAR KOLLEKTION

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.