IT WILL FIT AND IT WILL LAST

Att välja kläder som håller länge, jag fortsätter på det temat. Idag tipsar jag om en sidenpyjamas som blivit en favorit.

Detta inlägg är i annonssamarbete med TWILFIT

It will fit

För flera år sedan köpte jag ett pyjamas set i siden från Twilfit, vit med spets i kanterna. Det är lika fint idag fastän jag använt det flitigt. Därför har jag nu även ett set i svart. Jag vet redan att det kommer att användas ofta och väl. Jag vet redan att det är något som kommer att hålla många år framöver.

Siden håller i många år om man sköter det rätt. Tvättar med fintvätt. (jag använder mitt egna fintvättmedel från Gröna Gredelina som passar siden perfekt.

Stickat siden är otroligt bekvämt ocm som bekant så andas siden och har den fina egenskapen att anpassa sig efter kroppens temperatur vilket gör det till den perfekta pyjamasen. Jag sover aldrig i syntetiska material och min säng är gjord av ekoligisk ull och bomull. Vi spenderar så många timmar sovandes och i vår säng så det är värt att tänka över vilka material man väljer.

Du hittar sidenshortsen här och linnet hittar du här

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.