EN BUCKETHAT PÅ FRUKOST MED DESIGNTORGET & MONJOI

Tillbaka till Stockholm idag och frukost med Designtorget och Monjoi i min nya buckethat.

Säkert minst ett år efter alla andra så har även jag en fulsnygg buckethat (eller bara ful) har inte bestämt mig än hahaha. Vissa saker måste mogna mer än andra helt enkelt. Galet praktiskt om inte annat.

Det var en mysig frukost på Designtorget HK där vi fick träffa Isolina Fedel bakom Monjoi och försöka oss på hennes tejpteknik.

Jag försökte mig på en liten personlig interpretation av Matisse Blu Nude.. Jättesvårt och jätteroligt att prova en helt ny teknik. Isolina studerar vid Parsons i New York och nu finns hennes plansher på Designtorget.

En mysig start på dagen och roligt att komma hem till trevliga event. Ikväll håller jag desutom ett eget event på Dermaclinic då vi ska prata hudvård och olika behandlingsmetoder från laser till guldmask. Så kul vi ska ha det.

Min bucket hat köpte jag i Spanien nu när jag var där. Väskan är en vintage Burberry.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.