EN KVÄLL MED EFFEKTIV HUDVÅRD PÅ DERMACLINIC

I samarbete med Dermaclinic Stockholm

Igårkväll var jag värdinna för ett event på Dermaclinic. Temat var effektiv hudvård och ett av mina favoritämnen. Huden är en så viktig del av hur man känner sig, vad man utstrålar och hur kroppen mår.

Så vi bjöd in till en kväll för att få prova på behandlingar, passa på att fråga proffs och göra hudskanning. Jag berättade även om mina favoriter; alla typer av laserbehandlingar och kemisk peeling ör mina stora favoriter!

Att få huden skannad och analyserad är en bra utgångspunkt så man vet hur huden mår och inte gissar sig fram. Hur ska man lösa ett problem om man inte vet vad det är eller varför det uppstått?

Mitt mål är att inte känna att jag behöver smink, att jobba med underlaget. Lite så tänker jag kring hudvård. Lina

Ett stort tack till Dermaclinic och till alla som kom och gjorde kvällen till en mysig och varm stund tillsammans med mig. Ibland är det så skönt när man kan få prata av sig, jämföra erfarenheter och resultat med varandra. Vi avverkade allt från hårväxt, pigmentfläckar, ärr, acne, rynkor, häng, tatueringar och framförallt GLOW!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.