HUR SKA MAN KLÄ SIG TILL EN DATE?

ATT KLÄ SIG TILL EN DATE, HUR SKA MAN TÄNKA DÅ?

Annonssamarbete med Sthlm Blvd

När man ska på date så är det lite speciellt, man vill gärna göra sig lite extra fin men inte för mycket. Avslappnat och bekvämt men ändå lite attraktivt och framhäva ens bästa sidor. Här kommer några tips både för tjejer och killar.

Viktigast när det kommer till att klä sig för en date är att man känner sig bekväm i sin outfit. Är man bekväm så känner man sig oftast mer självsäker och kan fokusera mer på personen man ska träffa än de kläder man har på sig.

Ett bra tips för killar är en kostym i linne. Passar perfekt nu på våren och sommaren. Linnekostym ger ett mer avslappnat intryck än vanlig kostym som annars kan kännas lite för dressat för en mysig date.

Linnekostym finns här och linneskjorta här

För tjejer gäller lite samma sak, inte för uppklätt och inte för gulligt.. Svart är alltid svart och här har vi valt en enkel outfit med skinnkjol och omlottblus. Tight nedtill och löst upptill. Visa hud nertill men långärmat upptill. Balans. En omlottblus är enkel att justera om man vill ha en lite djupare urringning eller kanske slöppa ut lite i midjan efter en god middag hehehe. Bekvämt som sagt.

En trenchcoat är alltid rätt och perfekta ytterplagget under höst och vår. Finns här Ett par skor som inte är för höga i klacken så du kan ha kul under hela daten, vara beredd på dans eller en romantisk promenad och inte tänka på att du har ont i fötterna.

Skinnkjol från Gestuz med fickor finns här och den underbara blusen i kimonomodell finns här . Älskar att den går att variera och knyta på olika sätt så den får olika utseende beroende på hur man knyter.

Oavsett om det är första daten eller som för oss som tappat räkningen efter 18 år tillsammans så är det trevligt om man gör sig fin för sin egen skull men även för sin date. Att ta sig tid tillsammans och njuta lite i vardagen. Gå på teater eller bio, besöka ett museum eller en vernissage… vad ser han och vad ser du i konsten..? Äta lite mat och promenera genom stan.

Hur ser din perfekta date ut?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.