FREDAG OCH SOMMARFEELING PÅ TOPP!

Så härligt med fredag och sommarkänslan är på topp!

Tänkte jag skulle dela med mig av lite somriga bilder från ett jobb för nya märket The Budgie Collective som vi fotade och filmade igår. Riktig sommarvibe i fotona och jag blir glad bara jag tittar på dem.

En roadtrip på sommaren hör ju till och med tjejkompisarna så blir det ännu roligare!

Jag är uppvuxen med roadtrips, fick det redan i vällingen liksom. Vi har alltid bilat ner till italien på somrarna och fyllt Fiaten med pasta och olivolja på vägen upp till Sverige igen. Sen har jag fortsatt med att bila och göra roadtrips med min man och mina barn.

Vi har bilat genom europa men även längs hela Venezuelas kust. Venezuela är enormt stort och det tog ett tag men shit vilken resa! Kommer alltid att minnas den.

The Budgie collective lanserar på Kicks denna vecka och är ett roligt och veganskt hårvårdsmärke. Min favorit blev hår solskyddssprayen. Den kommer jag ha med mig i sommar på stranden.

Filmen hittar du här:

https://youtu.be/YDmCG5ZqZYg

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.