SÖNDAGSPICKNICK I DET GRÖNA

Säsongens första picknick hade vi idag, inget avancerat men det är då jag gillar det mest.

Jag tänkte att det kunde vara mysigt att avsluta april med en liten söndagspicknick, det ska ju bli lite kallare ni under några dagar så ville ta tillvara på dagen.

Lite bröd, ost, frukt och bär räcker mer än väl för mig..

Vi skippade även vin och tog lite cider istället, lite lättare och fräschare..

Söndagsuniformen är på såklart, myskläder och sneakers så det är ut på tur som gäller… igår var vi mest hemma och fixade, fick äntligen upp vår duschvägg som vi köpte för 5 månader sedan. Jag satte mina lavendelplantor i krukor med så nu har vi inte mycket kvar på vår fixarlista. Det var precis så jag tänkt mig,, att vi fixar under några helger så vi är klara med allt och bara kan njuta under vår och sommar. Än så länge går det riktigt bra.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.