PRESSFIKA MED LA ROCHE POSAY

Måndag och pressfika för La Roche Posay.. Vi pratade hudvård och solskydd specifikt med Dermatologen Ada.

Shake Fluid Anthelius

Jag ska testa och utvärdera den nya Anthelius från La Roche Posay. Vad som är nytt med den är att den ligger stilla och glider inte ut även om du svettas eller blir blöt. Det innebär att den inte flyter in i ögonen och börjar svida. Den är väldigt lätt och absorberas snabbt utan att kännas kladdig eller fet.

Visste ni förresten att de har makeup med? Ska prova några av dem. Har aldrig tidigare testat dem faktiskt.

La Roche Posay är ju inte ett uttalat ekologiskt varumärke på något vis utan ett laboratorium märke om man kan kalla det så. Jag frågade lite närmare om hur de tänker kring de frågorna och ska läsa igenom deras hållbarhetsplan med intresse.

Även om mitt hjärta och min hjärna klappar lite extra för ekologisk hudvård så har min hud sedan många år bestämt sig för La Roche.. jag vet inte hur många gånger jag tipsat om krämen Effaclar Duo för alla som har problem med småfinnar, hormonplitor och allmänt känslig hy. Så fort jag provat ett annat märke reagerar min hud med utslag. Så jag kommer alltid tillbaka till denna. Den skapar lugn och ordning och reda..

En bra start på veckan med andra ord och glöm inte solskydd nu när våren är här.

Processed with VSCO with a4 preset

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.