NYTT PROFILFOTO FÖR HEMSIDAN

Det var dags att uppdatera mitt profilfoto på företagssiten, så vi fotade lite idag.

Men det är ju så svårt att välja, man tar ju inte bara EN bild direkt när man ska fota ny profilbild. Hjälp mig gärna att välja lämplig bild, jag menar den ska ju sitta där ett tag. Företagsprofilbild byter man ju inte lika ofta som sociala medier precis.. hahah

Eftersom bilden ska vara med ett tag och kanske finnas med på olika sidor, broschyrer osv så tänkte jag att jag ville hålla den ganska tidlös. Så vit skjorta, check! Sen vill jag inte bara ha det helt vitt i bakgrunden så jag tog med min favorit, Olivträdet. Olivolja är ju en av huvudingredienseran i många av mina produkter så det kändes givet..

Sedan ville jag bara att det skulle vara genuint, öppet och “jag”.

Jag tror det lutar mot någon av följande, tack vare alla era kommentarer på instagram. Ni är ju bara bäst helt enkelt!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.