LITE TERRASSFIX

Jag hann med lite terrassfix i helgen, ja alltså innan det började regna det vill säga.

Jag hann måla träväggen och det blev så bra om du frågar mig. Så tråkigt när man väntar på det tryckimpregnerade virket att torka eller hur? Jag hann inte med stolparna så jag hoppas kunna fixa dem snarast för usch vad jag stör mig på dem mot allt det vita.

Jag flyttade även runt på mina utestolar, så nu är alla svarta stolar på dena sida och de gråa stolarna är på den andra terrassen / halvbalkongen.

Min uteplats är ett ihopplock som det mesta hos mig. Det lilla cafébordet inklusive stolarna är fyndade på blocket. Det stora bordet är ett diy projekt. Underredet är ett gammalt utebord som de förra ägarna lämnade till oss som jag sedan satt på plank från strandpromenaden i San Juan. Ja, vart annat år byter de ut strandplanken och ett år fyllde jag bilen med plank och körde upp dem. Inredningsnörd som man är. Planken har desinfekterats ordentligt så klart och vi har fäst dem med lim på undersidan och borrat fast dem. Det blev ett väldigt stabild bord. De svarta borden är i metall/komposit och köpta secondhand.

Parasollet är från Rusta och ljusslingan från Granit.

Newportstolarna har jag haft många många år.

Jag fullkomligt älskar att komma hem och sätta mig en stund här efter jobbet eller bara att öppna köksdörrarna på helgmornar och dricka något gott. Just nu blir det mycket matchalatte med is och krämig havremjölk. Älskart! så gott.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.