EN HELG PÅ BJERTORP SLOTT

Vi packade bilen, åkte till Bjertorp slott för att fira E som fyllde jämnt.

När man fyller jämnt är det roligt att fira lite extra så vi åkte till vårt favoritställe, Bjertorp slott för att han skulle få bli firad som en prins och vakna som en kung på sin födelsedag.

Det är tredje gången vi åker till Bjertorp, vi har verkligen blivit kära i miljön på slottet. Som att vara i Provence fast i södra Sverige.

Så fort vi checkar in så slappnar hela jag av. Älskart! Vi bodde i Fruns svit som har den mest underabara lilla balkongen. När man öppnar dörrarna så hör man fågelkvittret blandat med fontänens porlande. Så avslappnande.

Det kom världens skur precis innan middagen, nästintill tropiskt regn och vi låg i sängen under de fluffiga täckena med öppna balkongdörrar och tittate ut och lyssnade på regnet som smattrade. Så mysigt. Sen kom solen fram en stund och vi gjorde oss i ordning för middag.

Maten här är helt fantastisk, mycket är lokalproducerat och ekologiskt. Sedan kan jag tycka att mat smakar bättre när man sitter i så vackra miljöer..

Min kostym är egentligen inte ett set, kostymen är från J. Lindeberg (Herr) och byxorna gamla. Skor från Zara.

Efter middagen tog vi lite luft och jag tog av mig skorna för att känna det fuktiga gräset mot fötterna. Finns det något som doftar godare än regn på nyklippt gräs?

Morgonen efter tog vi frukost på rummet till födelsedagsbarnet. Myyys!

Tror vi satt här till lunch och åt, så egentligen mer brunch än frukost. Så himla gott och extra mysigt med alt fågelkvitter.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.