BUMBLE, ATT CONNECTA PÅ KVINNORS VILLKOR

En ny datingapp har kommit, men med fokus på kvinnligt initiativ och kvinnligt nätverkande. Den här appen vill du ladda ner.

Ännu en datingapp? men vänta… Bumble särskiljer sig från övriga. Vad är skillnaden på denna app tänker du då,,?

Imorse höll byrån By Babba en presentation och workshop för att connecta kvinnor inom olika grenar. En presentation av nya datingappen Bumble. Ja, egentligen är det mer än en datingapp. Den består av tre delar:

  • En datingdel där kvinnan måste ta första steget till kontakt (i like)
  • En businessdel, för nätverkand inom olika grenar
  • En bff del, ett sätt att hitta nya vänner när du är tex ny i stan

Jag gillar framförallt vänskapsdelen, dels för att jag är gift sedan många år men ärligt talat hur många har inte varit ensamma i en ny stad eller känt behovet att träffa nya vänner och vidga sitt konaktnät?

Sociala medier och ny teknik i form av appar kan vara en bra idé för att hitta nya vänner. Några av mina bästa vänner har jag hittat via tex instagram. Sverige som är det land med flest singelhushåll i Europa kan verkligen behöva denna app. Du kan ladda ner den här

Jag gillar verkligen hela konceptet med kvinnligt nätverkande på ett aktuellt och nytänkande sätt. Att peppa och supporta andra kvinnor har alltid legat varmt om hjärtat och det finns många olika sätt man kan visa sitt stöd. Allt från en vänlig kommentar på sociala medier till att att vara bollplank åt ett startupföretag eller liknande. Att inte tävla eller kritisera. Att glädjas för någon annan.

Neira (till vänster) är en av de fina vänner jag fått via sociala medier Spana in hennes site abouthatlook

Så ett stort tack till team Babba och Bumble för en intressant och givande workshop. Dags att vidga vyer och connecta mer!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.