EN KINAHATT TILL LAMPAN

Tidigare i juni i år stylade och fotade jag för Studio Laurin som drivs av Lina. De mest underbara vintagelampor man bara kan tänka säga. Jag fastnade speciellt för en lampskärm som jag fotade. Kinahatten. Blev lite kär. Sedan dess har jag sett att den dykt upp lite här o var och nu äntligen har jag lyckats hitta en alldeles egen platt och fin lampskärm.

Jag tror till och med att denna skärm kommer bli nästa “it-lampa” om det nu finns något sådant..

Än så länge så sitter den på en gammal lampfot jag hittade i källaren, helt otroligt vad man kan hitta grejer i källaren. Lampfoten har jag målat med strukturfärg från panduro. Tanken är dock att byta ut den mot något annat när det dyker upp. Tänker inte stressa det. Den kommer när den kommer, lite så. Vill gärna att det ska ara en vintage/ secondhand lampfot. Gärna 40-tal. Får se vad jag kan hitta.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.