ÖNSKELISTA HÖST

Jag har äntligen tagit tag i min garderob inför hösten. Rensat och sorterat. Funderat lite över hur jag vill planera hösten rent stilmässigt. Mycket är givetvis detsamma. En av många fördelar med tidlösa plagg.

Några saker får dock flytta in i min garderob i höst. Jag tänker omönstrat. Okomplicerat. Neutrala toner som går att kombinera i nästan oändlighet.

Här är iallafall några saker jag har på min önskelista för hösten. (adlinks)

Ärmlösa polotröjor har jag fått en extra kärlek till. Lite lösa i passformen. Gärna stickade som denna underbara..

Perfekt till allt! jeans eller midikjol skulle jag välja i första hand. Med eller utan kavaj till. Gärna en kavaj i mörkgrått. Efter sommarens alla vita och svarta kavajer så känns mörkgrått väldigt aktuellt. Något i den här stilen, med lite struktur.

När jag tänker skor så känner jag att platta och sköna skor lockar mest i höst. Jag vill kunna vara aktiv och på språng samtidigt som jag är bekväm. Ett par klassiska loafers i en stilren modell eller ett par sneakers. Efter alla chunky sneakers modeller känns ett par retro New Balance ganska uppfriskande.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.