STRUMPBYXOR SOM ÄR HÅLLBARA.

Annons för Swedish Stockings

Strumbyxor som är hållbara. I dubbel bemärkelse. Ja, strumpbyxor som håller längre och är producerade på ett hållbart sätt. Det är precis vad detta är.

Swedish Stockings är ett varumärke jag verkligen älskar. Vad de står för och vad de producerar. Nylonstrumpbyxor som annars är en ganska miljöbelastande produkt. Dels pga materialet som används och hur det utvinns men även för hur de är producerade att bara hålla för en kortare tid.

Sömlösa och sköna strumpbyxor som håller längre och som är gjorda på återvunnet material är vad dessa strumpbyxor är. Dessutom galet snygga.

Swedish Stockings har ett uppdrag, och det är att förändra strumbyxindustrin och hur vi som konsumenter beter oss. Därför är jag extra stolt över att ta del av deras uppdrag och sprida lite information kring de alternativ som faktiskt finns. Jag älskar dessutom att man kan skicka in sina gamla strumpbyxor (märke spelar ingen roll) till Swedish Stockings så använder de dem i sin produktion och du får en rabattkod som tack! Love.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.