EN HELG I SEPTEMBER

Helgen försvann i vanlig ordning i ett liten nafs fast jag måste säga att jag ändå hann med en hel del under helgen.

På fredagen firade vi min svägerska som fyllde år med lite utgång och dans. Kom hem vid fyrasnåret och en sandalett som brustit i remmen av allt dansande. Ett bra betyg maed andra ord. På lördagen mötte jag upp med Anna-Karin och Angelica för lite mys. Det var en helt ljuvlig septemberdag och några få löv har börjat gulna.

Jag vet att jag helt och hållet romantiserar hösten men jag kan bara inte låta bli. Tycker den här tiden är underbar.

När man börjar klä sig lite mer lager på lager men fortfarande kan sitta ute och fika.

Utöver att fika och mysa så hann jag även med en del hemma, sätta upp nya gardiner och fortsatt rensa lite. Jag har sett över mina höst och vinterkappor, fyllt Sellpy påsar och fixat. Jag har bestämt att jag tar en del i taget. Lite varje helg. Hittills har det gått riktigt bra och jag har gått igenom min och barnens garderober, badrumsskåpen, bokhyllan, kylskåpet och skafferi. Näst ut är matkällare och linneskåp. Källaren tar jag sist för den känns tuffast. Men känslan när allt i ordning är obeskrivlig. Så himla skönt.

Detaljer för min outfit: Solglasögon Sthlm Blvd // Vit trekvartsärmad polo ZARA // Skjorta i återvunnet material HM // Byxor gamla // Klocka DW Daniel Wellington // Skor Flattered // Väska vintage Dior

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.