STRUMPVÄDER DENNA MÅNDAG

Annons Swedish Stockings

Temperaturen sjunker och det är helt okej att bära strumpor igen. Måndag och full rulle hela dagen. Kylig höst i luften och jag drog knästrumporna så högt jag kunde imorse på väg till kontoret.

Jag har verkligen hittat mina favoriter i Swedish Stockings. De håller mycket bättre än andra jag provat och jag har redan nämnt för er tidigare hur mycket jag gillar deras hållbarhetstänk och koncept.

Knästrumpor är perfekt när hela strumpbyxor känns lite för varmt. Under byxor men även till kjol. Men det är viktigt att mudden/ bandet är brett och inte hindrar blodcirkulationen. Dessa strumpbyxor heter Ingrid och finns här Andra modeller med mer stöd finns också om man behöver det.

Denna vecka har jag fått en rabattkod från Swedish Stockings att dela med er. Lina15 ger 15% rabatt from idag måndag 16/9/2019 och en vecka framåt. Här kommer två exempel på hur jag haft mina knästrumpor den senaste tiden. Fungerar lika bra kväll som dag.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.