ETT SLAG FÖR SLACKS

Slacks, en perfekt byxmodell om man är lite kortare. Om jag får bestämma så får den även vara lite högre i midjan och absolut inte för smal runt vaden. Jag gillar när byxan sitter lite ledigt men inte för löst heller. Jag har precis hittat en helt fantastisk modell som sitter helt magiskt bra. Har tipsat alla här på kontoret men tänkte tipsa er med.. (obs, ej sponsrat) Den finns i flera olika färger och olika material. Modellen heter Polly, är gjord i hållbar bomull och riktigt bra pris. Har lagt länk till slacksbyxan i olika varianter i snurran längst ner. Du kan även klicka på bilden nedan så kommer du till de jag har på mig.

Här kommer ett klickbart moodboard (Adlinks)

Adlinks

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.