MIDI OCH FLATS

Midiskirt, midi kjol. Inte för lång, inte för kort bara lagom lång i landet lagom. Midikjolen är otroligt smickrande och går att klä upp eller ner. Använd det med en liten klack, en stövel eller som jag och Anna-Karin ( @inclassicfashion ) med flats. Lagom avlsappnat och bekvämt för en söndagsfika och strosa lite på stan.

Midikjolen är helt fantastisk när man vill fortsätta gå barbent en bit in på hösten men ändå vill att det ska värma lite. Så småningom, när temperaturen sjunker adderar man enkelt strumpbyxor och stövlar.

Jag valde rutigt och stickad ärmlös tröja medan Anna-Karin gick på ton i ton. Jag gillar bägge alternativen jättemycket och båda går att kombinera på många sätt även framöver när det blir mer lager på lager framåt vintern. Söndagar i september är för övrigt lite extra ljuvliga tycker jag. Speciellt när himlen är så där hög och blå, solen skiner och man tar en fika. Älskart!

Är det inte lite underbart ändå, att vi fortfanade kan gå barbenta och känna kjolarna fladdra lite…? Sedan måste vi ta en liten moment här och beundra Anna-karin som faktiskt blev mamma bara för några veckor sedan.. ca 8 veckor mer bestämt tror jag.. Hur vacker är inte hon?

Jag gillar den avslappnade känslan som lågskorna tillför, för visst är det så.. är du bekväm så utrstålar du en helt annan aura än om du plågas av höga klackar. Jag vet inte hur du tänker men jag vill iallafall vara bekväm, speciellt på en söndag, så då är flats det perfekta valet. Även till midikjolen.

Outfit detaljer: Lina; kjol HM // Stickad tröja handstickad// väska vintage Dior// skor Flattered. // Anna-Karin: Kjol Massimo Dutti// Väska ATP // Skor Toteme

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.