DAGLIG DOS ELEGANS

Hur jag tänker och planerar ett projekt eller kampanj.

Mitt senaste projekt handlar om just det.. en daglig dos elegans. Jag menar då mitt projekt ihop med företaget Daily Elegance. Jag har nämligen fått i uppdrag att fota och filma material åt dem vilket har varit jätteroligt. När jag tar mig an ett uppdrag så lägger jag en stor del tid på att analysera företaget / märket för att försöka hitta deras essens. Det är förarbetet som står för grunden av hur resten av upplägget kommer att bli. Ibland (oftast) kommer det ganska snabbt, ibland tar det lite tid. Men viktigt är att det kommer när det kommer för det är då det blir bra. När jag tänker på Daily Elegance så tänker jag värme, feminitet, tidlöshet med sydeuropeiska inslag. Kanske för att de jobbar ifrån Spanien. Men det är den svarta spetsen som får mina tankar att vandra till mitt barndoms Sicilien. Svart spets på Sicilien är något annat än vad kanske många andra förknippar med det.. Så jag började med att göra en liten moodboard och sedan ska den moodboarden omvandlas till att passa in i Sverige idag, höst..

Bilderna ovan ligger mig väldigt nära, som delvis uppvuxen på Sicililen och Neapel men kanske är mer främmande i skandinavien så då börjar jag jobbet med att anpassa mitt material till nutid där jag befinner mig samt vem det är till för. Denna gång landade det i bland annat dessa bilder som jag skapat för Daily Elegance.

Så, som ni ser så har jag skapat hela serier för denna kampanj där jag har velat få in mer Sverige i varumärket men ändå behålla essensen och mer kommer!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.